Разом до християнського свята.

SAM_8910_-_

Відвідуванням керуючим Львівською архієпархією, єпископом Львівським і Галицьким Філаретом, військових частин Повітряного командування «Захід», розпочався у війську цикл святкових заходів присвячених святкуванню  1025- річчю  Хрещення Київської  Русі.  Під час свого візиту Преосвященний Владика привітав особовий склад з цією знаменною подією у житті християн та благословив всіх присутніх на нові звершення, побажав мужності , терпіння у подальшому військовому служінні та окропив всіх присутніх святою водою.
        «Дана подія, а саме зустріч з владикою, в житті нашого колектива стане пам’ятною і знаменною,- наголосив командир військової частини А2166 підполковник  Володимир  Мельник, який і запросив саме представників Церкви. Кожен з присутніх на загальній молебні відчув свою причетність до свята, а освячення надихнуло на нові звершення, всилило впевненість, Божу ласку та захист». На згадку про пам’ятну зустріч єпископ Львівський та Галицький подарував військовослужбовцям орденоносного полку зв’язку ікону Почаївської Богоматері .
         Даний захід було ініційовано Керівником Західного регіонального представництва Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства підполковником запасу Юрієм Давидовим. В урочистостях взяли участь Голова єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Василій Марунчак та Голова громадської організації  єпархії «Православне воїнське братство Св.вмч.Димитрія Солунського» полковник у відставці Олексій Кузнєцов.

SAM_8925
                                                                         Людмила Степанович
                                                                         голова жіночого сектору     
                                                                         Пустомитівської районної громади     
                                                                         військово-християнського братства
 
Фото В.Ольшевського