Семінар-тренінг зі священниками

DSC_0001

Всеукраїнське міжконфесійне релігійне християнсько-військове братство та Психологічна кризова служба ГО „Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій” 17-18 грудня 2015 року у місті Біла Церква провели дводенний семінар-тренінг зі священиками Білоцерківської і Богуславської єпархії УПЦ, які здійснюють пастирське окормлення військовослужбовців і членів їх сімей на тему: «Стресові реакції (гострий стрес, посттравматичні стани) у солдат, офіцерів, капеланів та психологічна допомога/самодопомога».

Від Братства прийняли участь у семінарі Президент Братства Лисенко Сергій Петрович та Віце-президент Глуховський Володимир Євгенович.

Модераторами семінару виступили психологи Галина Циганенко, Ганна Стативка, Наталія Саратовцева.

На семінар залучалось 27 священників. Особисту участь в роботі семінару протягом двох діб приймав Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин.

По завершенню семінару усім священникам, що брали участь у його роботі, були вручені сертифікати учасника семінару, а Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин вручив організаторам почесні грамоти.

За відгуками священників за підсумками семінару, вони отримали нові знання у сфері психології, які суттєво будуть сприяти їм у їх подальший діяльності.

DSC_0064

DSC_0003

DSC_0046