Вшанували пам’ять військових льотчиків

20160311_123016

    Віце-президент Всеукраїнського  міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства Іванов Юрій Юрійович  11 березня 2016 року прийняв участь в заходах щодо відродження пам’яті про героїзм  військових  льотчиків,  які захищали небо над Києвом під час  Другої світової війни.  Цей захід був організований  ветеранами Києва та молоддю «заводу 410 цивільної авіації» та відбувся на території Державного музею авіації.
    Саме за ініціативи молоді та адміністрації заводу був відремонтований легендарний літак  Як-3, який знімався у фільмі « В бій йдуть одні старики». Саме молодь взяла на себе зобов’язання по реставрації та підтримці у належному стані цього «ветерана співучої ескадрильї».   
    Участь у заході прийняли ветерани та діючи військові льотчики, працівники заводу, а також народний артист України Володимир Талашко.
   Участь у підготовці та проведенні цього заходу Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства відбулася в рамках спільної програми Братства з Організацією ветеранів України Солом’янського району міста Київа.  

20160311_124236