Робоча поїздка на Галичину.

8881

Робоча поїздка на Галичину.

Наприкінці листопада у Львові, під керівництвом Президента Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства полковника у відставці Сергія Лисенка відбулося підбиття підсумків статутної діяльності Західного регіонального представництва за 2018 рік.
Свою роботу учасники зібрання розпочали молитвою, яку очолив військовий капелан, митрофорний протоієрей отець Михаїл (Торконяк), настоятель храму архистратига Михаїла. 
Питання взаємодії з ветеранськими організаціями Національної гвардії України на регіональному рівні розкрив підполковник у відставці Юрій Ваврисюк. Своє бачення вирішення проблемних питань, напрацювання в системі роботи з ветеранами АТО, їх реабілітацією, розкрив полковник Іван Сулятицький. Про успіхи в роботі військово-патріотичного виховання молоді, організації літніх таборів, діяльність молодіжного і жіночого секторів громад доповів керівник Західного представництва підполковник запасу Юрій Давидов. Під час виступів доповідачі свою роботу підтверджували слайдами, відеоматеріалами.
Президент Братства Сергій Лисенко подякував і учасникам зборів, і всім представникам регіону за плідну роботу, наполегливість у впровадженні програмних документів Братства, ентузіазм і віру. Також доповідач розповів про роботу Президії за останній рік, проведені зустрічі та переговори з однодумцями, партнерами, західними колегами з питань впровадження військового капеланства. 
Приємним моментом заходу стало нагородження орденом «Віра. Держава. Честь» (святого князя Володимира) I та II ступенями членів Братства, а саме: Івана Сулятицького, Людмилу Степанович, Юрія Ваврисюка, отця Михаїла (Торконяка), Юрія Давидова. Такими відзнаками будуть нагороджені керівники обласних та районних громад Володимир Саратовський та Микола Досяк. Слова подяки від Президії прозвучали на адресу і керівника молодіжного сектору Пустомитівської районної громади Сергія Давидова, який бере активну пропагандистську роботу в популяризації здорового способу життя серед молоді, участь у духовно-патріотичних заходах організації. Його діяльність була відзначена Дипломом Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства.

Автор: Юрій Давидов.