Дрогобицько-Бориславська громада

8882

Президент братства Лисенко Сергій Петрович під час робочої поїздки до Західного регіонального представництва Братства 24 листопада поточного року зустрівся з активом Дрогобицько-Бориславської громади Львівської обласної організації. Під час зустрічі актив громади звітував про пророблену роботу протягом 2018 року, відбулося обговорення планів щодо реалізації програм Братства у наступному 2019 році.

         За особистий внесок щодо відродження духовних та національних цінностей , реалізацію статутних цілей та завдань братства голова Дрогобицько-Бориславської громади полковник у відставці САРАТОВСЬКИЙ Володимир Вікторович був нагороджений почесною відзнакою Братства орденом «Віра. Держава. Честь.» Святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеню.

Володимир Вікторович не зважаючи на свій поважний вік займає активну громадську позицію та активно приймає участь у житті не тільки свого регіону, а і України вцілому. Сьогодні він не тільки очолює нашу громаду, а є заступником Гетьмана Українського Реєстрового Козацтва з екологічних та організаційних питань, генерал-полковник УРК, заступник голови спілки офіцерів Львівщини, голова Трускавецького міського осередку ВУСО.

Почесний ветеран. Ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС. Нагороджений міжнародними, церковними, державними та вищими козацькими нагородами.

Саратовський В.В., який багато років викладав на кафедрі екології та географії біолого - природничого факультету Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Я.Франка і сьогодні продовжує працювати завідуючем лабораторії.

Вручаючи йому нагороду Лисенко Сергій Петрович зауважив, що «завдяки завзятості, наполегливості та цілеспрямованості Володимира Вікторовича Дрогобицько-Бориславська громада змогла досягти таких суттєвих результатів у своїй діяльності, духовно-патріотичному вихованні молоді та населення у своєму регіоні».