Некролог

НЕКРОЛОГ З ПРИВОДУ СМЕРТІ ВЕТЕРАНА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ,
ПОЛКОВНИКА У ВІДСТАВЦІ, ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО
МІЖКОНФЕСІЙНОГО РЕЛІГІЙНОГО ХРИСТИЯНСЬКО-ВІЙСЬКОВОГО
БРАТСТВА, ПОМІЧНИКА ГОЛОВИ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
СОЛОМ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА
ІВАНОВА ЮРІЯ ЮРІЙОВИЧА

2424 2323
З глибоким сумом сповіщаємо, що 8 серпня 2020 року пішов з життя ветеран Збройних Сил України, полковник у відставці, Віце-Президент Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства, помічник Голови ветеранської організації Соломянського району міста Києва ІВАНОВ ЮРІЙ ЮРІЙОВИЧ – прекрасна, порядна та високодуховна людина, люблячий чоловік, батько та дідусь, надійний друг та товариш.

Народився Юрій Юрійович 26 квітня 1955 року в родині військовослужбовця. Унаслідуючи батьківську традицію, після завершення навчання у Київському Суворовському училищі у 1972 році поступив до Київського вищого загальновійськового училища, яке закінчив з відзнакою у 1976 році. З метою удосконалення своїх професійних знань пройшов навчання у Військовій академії, яку закінчив у1985 році.

Службу проходив на відповідальних керівних посадах у військових частинах на території Україні, Узбекистану, Німеччини. Нагороджений медаллю « За бойові заслуги», багатьма іншими державними, відомчими та почесними нагородами. У 1992 році звільнився зі служби з посади старшого офіцера управління кадрів Київського військового округу.

Після звільнення зі служби своєю повсякденною наполегливою працею сприяв розбудові Української держави, відродженню духовності та патріотизму. Успішний бізнесмен, меценат, мудрий наставник молоді, турботливий опікун людей похилого віку, особливо учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про Юрія Юрійовича – офіцера з великої літери, полковника, люблячого чоловіка, батька та дідуся, наставника для молодого покоління захисників Батьківщини та турботливого колегу для тих, хто закінчив свою службу, порядну та щиру людину, назавжди збережеться в серцях тих, хто його знав.
Вічна йому пам'ять.