З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

212121

Шановні співвітчізники!  

  Президія, регіональні представництва, областні відділення та громади Братства від щирого серця вітають Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Хритовим!

  Бажаємо Вам  здоров’я та щастя,  добра, злагоди та достатку у Ваших родинах, реалізації усіх задумів та мрій, чистого мирного неба над головою. 

  Мріємо, що за божої допомогою в Україні запанує мир та злагода у суспільстві, що український народ подолає усі труднощі та негаразди, подолає агресора та поверне захоплені території, завоює своє право сам вирішувати свою долю, реалізовувати свої прагнення до незалежності, самостійності та цілеспрямованого просування до европейського рівня життя кожного українського громадянина.

  Ми висловлюємо щірі слова подяки тим, хто сьогодні ризикуючи власним здоров’ям та життям, героїчно захищає нашу країну від зовнішнього агресора, тих,  для кого слова патріотизм, військовий обовязок, вірність Батьківщині та своєму народові не просто слова, а глибоке переконання душі та серця.  Божого Вам благословіння у Вашій благородній ратній справі!

  Хай Бог оберігає нашу Україну, кожного її мешканця, а Божа Матір завжди захищає Ваші оселі від усіх негараздів та проблем. 

  Слава Україні!