З Днем захистника України!

777777

Шановні захисники України!

Щиро вітаємо Вас із Днем захисника України, святом Покрови Пресвятої Богородиці і Днем Українського козацтва!
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Нажаль, український народ буде вітати своїх захисників в умовах, коли на нашій українській землі відбуваються бойові дії, анексований Крим, коли тисячі патріотів України проливають свою кров, щоб зберегти незалежність та цілісність нашої країни, захистити свій дім, родину, майбутнє своїх дітей!

Напередодні цього державного свята, ми схиляємо свої голови перед тими, хто загинув, захищаючи свою Батьківщину. Вічна Вам пам’ять!

Ми схиляємо свої голови перед тими, хто не шкодуючи власних сил та здоров’я гідно  виконує свій військовий та громадський обов"язок щодо захисту України.

Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих та поранених, а також слова подяки за виховання відданих патріотів, надійних захисників  України!

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.

І сьогодні, ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Ми просимо, щоб на наш український народ зійшла благодать Божа, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
Сердечно бажаємо Вам, шановні захисники України, здоров
я, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь своєї країни.

Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Слава Україні!

Президія Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства