Міжнародна військово-християнська конференція

565-1

З 10 по15 вересня2023 року у місті Мехелен (поблизу Брюселю) Бельгія відбулася міжнародна військово-християнська конференція на тему: "Християнські погляди на сучасні воєнні конфлікти", яку організувала та провела Римо-Католицька військово-християнська організація "Апостолат Мілітарі Інтернешенел" (АМІ).
В роботі конференції на запрошення організаторів взяла участь делегація Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства в особі Лисенка Сергія Петровича - Президента Братства, капелана о. Андрія Борковського та студента духовної семінарії Ярослава Стегнія.
Члени української делегації прийняли активну участь у дискусіях та виступили з інформацією про стан військово-капеланського служіння у Збройних Силах.
На підсумковому засіданні конференції президент організації "Апостолат Мілітарі Інтернешенел" віце-адмірал Королівського флоту Нідерландів Матьє Борсбум дав високу оцінку участі у заході представників України та запросив Братство для подальшої співпраці з АМІ.


567-1