СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ШЛЯХ ДО ДУХОВНОГО ЗБАГАЧЕННЯ В УМОВАХ БОЙОВИХ ДІЙ.

306-1

308-1

   5 жовтня 2023 року до офісу Братства в черговий раз завітав Прездент американської християнської організації «Digital Bibles for the World» (Цифровий світ Біблії) Грегг Лейсман,перша зустріч, з яким рвідбулася 17 квітня 2023 року. З цього часу розпочалась співпраця між Братством та американською християнською організацію «Digital Bibles for the World».

   Під час зустрічі відбулося обговорення можливостей використання сучасних технологій в умовах ведення бойових дій по захисту територіальної цілісності та незалежності України від російських агресорів за наступними напрямками:

- духовне збагачення військовослужбовців та правоохоронців;

- сучасні можливості пропагування християнського віровчення,форми цієї роботи в бойових умовах;

- духовна  допомога через індивідуальні гаджети при травматичних станах  у військових, правоохоронців, та у цивільного населення внаслідок війни;

- напрями подальшої співпраці між організаціями.

   Під час чергової зустрічі, відбулася дружня предметна розмова про необхідність поширення Слова Божого серед військовослужбовців, особливо тих, хто знаходиться на фронті.  

   Грегг Лейсман передав методичний посібник, в якому містяться вказівки, як користуватись Біблійними застосунками з планами прослуховування Біблійних текстів (Нового Заповіту) через мобільні телефони під час воєнних  дій. Також Братству були передані цифрові носії інформації (аудіоплеєри та чіпи) з записами Біблійних текстів для подальшої передачі військово-капеланським службам силових структур.

Дякуємо нашим американським друзям за співпрацю!

307-1 

305-1