Виховуємо патріотів своєї Батьківщини

_15

_1

     В Запоріжжі в дні святкування Дня Збройних Сил України та Святого Миколая, керівник Запорізького обласного відділення Всеукраїнського християнсько-військового братства Юрій Рубан разом з військовими Збройних Сил України та Національної гвардії України відвідав дитячу школу мистецтв №4, де прийняли участь у виховному заході «Ми роду козацького нащадки».
     Вихованці школи тепло і гостинно зустріли гостей. Лунали щирі слова подяки, юні таланти виступали з концертними номерами та вручали бійцям обереги зроблені своїми руками.
     Військовослужбовців вразила така зустріч, адже вона проходила за інтерактивною програмою. Разом з дітьми приймали активну участь в пісенних і танцювальних конкурсах, а потім захисники були запрошені до невеличкого майстер-класу де вони змогли спробувати себе в ролі художників.
     Ветеран військової служби Юрій Рубан, вітаючи усіх присутніх зі святами, звернувся до молоді та наголосив, що зараз основна їх задача добре вчитися, гартувати себе морально і фізично, щоб стати дійсними патріотами рідної України, тому що майбутнє України – це вони! А також подякував організаторам за чудову зустріч.

_11

_7